Adverteren

Gedurende het jaar geeft theater de Purmaryn diverse brochures uit. De grootste is uiteraard ons programma magazine, en daarnaast een driemaandelijkse uitagenda en genrefolders.

Met een advertentie in een van onze media zet u uw eigen bedrijf in de spotlights én stelt u ons in staat mooie uitgaves te maken.

Bereik en verspreiding

We bereiken met onze seizoensbrochure 18.000 adressen per jaar - waarvan 80% in Purmerend, Edam, Volendam, Waterland, Amsterdam, Landsmeer, Ilpendam, Zeevang, Beemster, Graft-de Rijp en West Friesland. De brochure wordt op naam verzonden naar 12.000 huishoudens en wordt verspreid onder bibliotheken, VVV's, gemeentehuizen, uitbureaus en wachtkamers in de regio Waterland. De 'uit in' brochure en de kidzgidz wordt in een oplage van 20.000 gedrukt en huis aan huis verspreid.

Prettige associatie, ontspannen publiek

U wordt automatisch geassocieerd met een prettige ervaring wat een positieve uitstraling heeft op uw product of dienst. U kunt rekenen op goodwill bij een brede doelgroep.

Uitstraling

De brochure is een bewaarexemplaar en wordt gedurende het seizoen regelmatig bekeken door onze bezoekers. We garanderen een professionele en creatieve uitstraling.

Wilt u adverteren? Neemt u dan contact op met de marketingafdeling; marketing@depurmaryn.nl