Kaarten kopen

Bestellen via internet

- Kies uw gewenste voorstelling en klik op 'bestel'
- Kies het aantal kaarten en de rang die u wilt bestellen en klik op 'Volgende'
- Wijzig indien gewenst uw plaatsen in de zaalplattegrond en klik op 'Volgende'
- Controleer uw winkelmandje. U kunt kiezen voor 'Voeg meer tickets toe' om verder te winkelen of klik op 'Volgende'
- Kies uw betaalmethode (iDEAL, creditcard, PODIUM cadeaukaart of Purmaryn cadeaubonnen en tegoedbonnen), kies voor e-tickets of gewone tickets en vul uw e-mailadres in.
- Als u al bekend bent in ons systeem kunt u direct doorgaan met bestellen. Bent u nieuw bij ons dan vult u in de volgende stap uw gegevens in.
- U kunt er vervolgens voor kiezen om een donatie te doen. Klik daarna op 'Volgende'
- Controleer uw bestelling en klik op 'Bevestig' als dit in orde is.
- U wordt vervolgens doorgestuurd naar Stichting Mollie Payments om uw betaling af te ronden.

Telefonisch bestellen

Tijdens de openingstijden van de kassa kunt u telefonisch reserveren op telefoonnummer 0299 432205. Telefonisch gereserveerde kaarten dienen binnen twee weken na reservering te zijn betaald. Daarna behouden wij ons het recht voor de kaarten te verkopen aan mensen op de wachtlijst. Reserveringen voor voorstellingen binnen een maand, kunt u afhalen tot 4 dagen vóór de voorstelling. Daarna vervalt uw reservering. Telefonisch gereserveerde kaarten worden na betaling opgestuurd. Kaarten die binnen vier dagen vóór de voorstelling worden gereserveerd, dienen tot drie kwartier voor aanvang van de voorstelling aan de kassa betaald en afgehaald worden.

Kaarten kopen aan de kassa

Onze kassamedewerksters kunnen u direct een overzicht van de nog beschikbare plaatsen geven. U kunt uw kaarten contant of met pin betalen en meteen meenemen. U kunt ook betalen met de PODIUM cadeaukaart, tegoedbonnen en Purmaryn cadeaubonnen. Bekijk hier onze actuele openingstijden >

Kortingsregelingen

Reductie is alleen mogelijk op vertoon van een geldige kortingspas aan de kassa. Kortingspassen zijn niet in combinatie te gebruiken. Speciale kindertarieven worden per voorstelling aangegeven. Houders van een CJP krijgen € 2,50 korting op de gewone prijs van bijna alle voorstellingen. Slechts bij bepaalde voorstellingen zijn groepskortingen mogelijk. Als u hierover informatie wilt, kunt u contact opnemen met de afdeling marketing en publiciteit van Theater de Purmaryn, telefoon (0299) 682 727.

Wachtlijst

Ook bij uitverkochte voorstellingen blijken mensen op het laatste moment hun kaarten te annuleren of niet af te halen. Om in aanmerking te komen voor deze plaatsen kunt u zich op een wachtlijst laten plaatsen. Als er plaatsen vrijkomen, bellen wij u op. Op de avond zelf worden de kaarten die niet opgehaald zijn een half uur voor aanvang alsnog verkocht.

Verhinderd?

Het teruggeven van toegangskaarten is mogelijk tot drie hele dagen voor de voorstelling. U krijgt geen geld terug, maar een tegoedbon. Levert u uw kaarten later in, dan proberen wij deze - alleen bij uitverkochte voorstellingen - door te verkopen. Pas als dat lukt, ontvangt u uw tegoedbon. In beide gevallen rekenen wij per kaartje € 2,00 administratiekosten.
Wij verzorgen ook kaartverkoop voor commerciële en culturele organisaties die onze zaal huren. Wij hanteren in dat geval de regels van deze organisaties. In de meeste gevallen houdt dit in dat kaarten niet geretourneerd kunnen worden.