Bereikbaarheid

Parkeren

Parkeren kan in de omliggende straten, een van de parkeerterreinen in de omgeving, parkeergarage Claxonate (24/7, uitrijkaarten € 2,50 verkrijgbaar aan de kassa) of de Q-park parkeergarage van het Eggert Winkelcentrum (24/7). Het is dan nog ongeveer 10 minuten lopen naar het theater. Digitale bordjes wijzen de weg.
Aan de Wagenweg worden tijdelijk twee parkeerterreinen opengesteld. Het gaat om het parkeerterrein achter het voormalige gebouw van de Kweker/Sligro en het parkeerterrein achter het bedrijfsverzamelgebouw, grenzend aan één van de entrees van het Kooimanpark. Borden wijzen de weg. Ook het parkeerterrein van supermarkt Deen aan de Wagenweg is 's avonds geopend.

In Purmerend geldt betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur. Het betaald parkeren gebied heeft zich ook uitgebreid naar het Wagenweg gebied. Meer informatie over parkeren in Purmerend vindt u op de website van de Gemeente Purmerend: www.purmerend.nl/parkeren

Parkeren is gratis op zon- en feestdagen (dit geldt niet voor de parkeergarage). De tarieven van de parkeergarages zijn lager dan het parkeren op straat in de binnenstad.

De mindervalidenparkeerplaats bevindt zich op de hoek van de Weerwal/Peperstraat.

Uitrijkaarten voor parkeergarage Claxonate

Parkeert u tussen 17.00 en 01.00 uur in parkeergarage Claxonatie dan kunt u bij de kassa op vertoon van uw entreekaart en inrijkaart voor € 3,00 een uitrijkaart kopen. De parkeergarage is 24/7 geopend. 

Route

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn wij goed te bereiken op: Waagplein 1 in Purmerend

MET DE BUS  Purmerend heeft met de meeste omliggende gemeenten een goede busverbinding. Vanaf haltes Melkwegbrug en het Tramplein wijzen bordjes u de weg naar het theater (5 min. lopen). Vanaf Amsterdam CS kunt u het beste bus 305 nemen (25 min.). Voor een routebeschrijving op maat kunt u gebruik maken van de sites www.ebs-ov.nl of www.9292ov.nl

MET DE TREIN  Het NS-station Purmerend CS is te bereiken vanuit de richting Amsterdam en de richting Hoorn-Enkhuizen. U kunt vanaf het station naar het theater lopen (15 minuten, bordjes wijzen de weg). Voor een routebeschrijving op maat kunt u gebruik maken van de site www.9292ov.nl

MET DE AUTO  Theater de Purmaryn ligt in het winkelgebied/centrum van Purmerend. Dat is supergezellig maar... parkeren is soms een fikse uitdaging. Voorkom ergernis en vertrek op tijd (of ga eten in ons Theater Café of in een van de gezellige restaurants die Purmerend rijk is). Vooral de vrijdagavond is druk in verband met de koopavond.