Kindervoorstellingen

Hoi, leuk dat je komt kijken!

We hebben heel veel leuks voor kinderen. Kijk maar snel verder...


Kleurplaten

Hier kun je knutsel- en kleurplaten van verschillende kindervoorstellingen downloaden. Kom af en toe kijken of er nieuwe kleurplaten zijn!

Buurman en Buurman


Kidzkalender

In de Kidzkalender staan alle kindervoorstellingen van Theater de Purmaryn op een rij. De kalender verschijnt in september en wordt dan huis-aan-huis verspreid in Purmerend. Ontvang je hem niet? Haal hem dan op in het theater.


Kinderboekenweek feest

Op zondag 7 oktober organiseerden wij een Kinderboekenweek feest in De Purmaryn. Een leuke dag vol activiteiten, georganiseerd door Bibliotheek Waterland, Het Leesteken en Theater de Purmaryn. Lees er hier alles over >


VOOR RESERVERINGEN, BEL 0299-432205

Vind je theater leuk en wil je de kinderen in je klas erover vertellen? De leerzame koffer zit boordevol informatie waarmee jij je eigen spreekbeurt kan maken.

Al heel wat basisschoolleerlingen gingen je
voor met veel plezier en goede cijfers... succes!


Reserveer aan de kassa of via info@depurmaryn.nl


Theaterweetjes

  • Kindervoorstellingen duren gemiddeld een uur
  • In het invalidentoilet vindt u een babyverschoontafel
  • De spelers houden rekening met de ontwikkeling, het begrip, gevoel en concentratievermogen van het kind. Daarom staat bij elke voorstelling een leeftijdsindicatie. Wij verzoeken u vriendelijk hier rekening mee te houden. Baby's zijn alleen welkom bij de voor hen ontwikkelde voorstellingen. U kunt uw baby helaas niet meenemen bij andere voorstellingen
  • In de zaal is eten en drinken niet toegestaan. Het geknisper is storend voor publiek en acteurs
  • Vergeet niet te plassen voordat jullie de zaal in gaan