Model.HeaderVisualTitle

Veel gestelde vragen

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het nieuwe theaterseizoen. Hieronder informeren wij u alvast over de planning. Vergeet niet de data alvast in uw agenda te noteren.

Seizoensbrochure
Vanaf 24 mei kunt u een brochure afhalen bij de kassa van Theater de Purmaryn. Ook wordt de brochure verspreid naar een geselecteerd aantal postadressen in de week van 20 mei. Als u in de nieuwsbrief heeft aangegeven een brochure te willen ontvangen, hoeft u niets te doen en ontvangt u een exemplaar op uw adres. Mocht deze mail u zijn ontgaan of mocht u niets hebben ontvangen, dan kunt u via kassa@depurmaryn.nl alsnog een brochure aanvragen. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om de brochure in te delen op basis van verschillende genres. 

Start verkoop
Op woensdag 29 mei om 10 uur start de verkoop van ons nieuwe seizoen. Dit jaar gaat het wellicht iets anders dan u gewend bent. Er zijn namelijk al een aantal voorstellingen in de verkoop, bekijk deze hier. Maar wij hebben een aantal populaire voorstellingen speciaal voor u achter de hand gehouden. Het volledige programma zal woensdag 29 mei online staan. Kaarten zijn te koop via www.depurmaryn.nl, telefonisch op 0299 432205, of aan de kassa.

Wachtrij
Om de verwachte drukte tijdens de start verkoop op te vangen, is een wachtrij waarschijnlijk onvermijdelijk. Wij hopen op uw begrip.

Let op: als u cadeaukaarten of tegoedbonnen heeft, betaal daar dan eerst mee en vervolgens het resterende bedrag met een van de andere betaalmethodes.

Online kaarten kopen via ‘Mijn Theater’
Het aanmaken van een account bij ‘Mijn Theater’ (of inloggen als u al een account heeft) biedt een aantal praktische voordelen. U kunt onder andere uw bestelgeschiedenis bekijken en controleren of u nog tegoeden heeft. Indien van toepassing: gebruik hetzelfde e-mailadres als waarmee u eerder kaarten heeft gekocht. Kaarten kunt u ook zonder een account kopen.

Hoe moet ik mij registreren in de ‘Mijn Theater’ omgeving?

  1. Ga naar Mijn Theater via: https://bit.ly/MijntheaterPurmaryn
  2. Kies het tabblad ‘registreren’ om een account aan te maken met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
  3. Klik op ‘Registreren’. U ontvangt binnen enkele ogenblikken een e-mail van ons om uw registratie te bevestigen. In deze e-mail vindt u een 4-cijferige code die 15 minuten geldig blijft.
  4. Na registratie kunt u inloggen op uw account. Daar kunt u vervolgens uw tickets, wachtlijstinschrijvingen, persoonlijk tegoed en persoonlijke gegevens bekijken.

Zomersluiting
Theater de Purmaryn is gesloten van 22 juli t/m 6 september. In deze periode zijn er geen voorstellingen. Online kaarten kopen blijft natuurlijk mogelijk.