Yentl en de Boer

Yentl en de Boer

De Kampvuursessies

Cabaret | Theaterconcert

Prijzen

1e rang: € 24,50
2e rang: € 22,00

Kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie

Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken! We kunnen niet wachten om onze mooiste en grappigste nummers weer voor jullie te spelen, en om onze nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout komen we jullie kant op. Een kampvuurtje, binnen. Nep hè. Want jongens, het blijft gewoon theater. En anders gaat het brandalarm…. Moet iedereen naar buiten… Wordt het afgelast… Moeten we een nieuwe datum prikken…. Is gewoon gedoe. Een nep-vuur dus.

Na een jaar van schrijven tijdens kantooruren, te uitgebreide lunches en lange avonden op de bank zijn Yentl en Christine meer dan ooit toe aan optreden. Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer de Kampvuursessies en kregen ze lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Deze prijs wonnen ze eerder al eens voor 'Ik heb een man gekend', dit keer won 'Het is begonnen'. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie.

‘De sfeer tijdens De kampvuursessies in Carré was uitstekend’ ~ Volkskrant ★★★★
‘Als Yentl en de Boer een liedjesprogramma spelen, zit je gebakken' ~ Theaterkrant

Hoe ziet uw theaterbezoek eruit?
Vanaf nu werken wij met een coronatoegangsbewijs. Dit is vanuit de overheid verplicht vanaf 20 september voor iedereen van 13 jaar en ouder. Met deze maatregelen mogen wij tweederde van onze zaalcapaciteit gebruiken en hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden worden tussen het publiek.