Model.HeaderVisualTitle

Koffieconcerten in Purmerend - Wat is er allemaal te zien?

Koffieconcerten in Purmerend

Ontdek de magie van overdag naar het theater gaan!

Waarom wachten tot de avond om te genieten van een mooie theatervoorstelling? Bij ons kun je overdag ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf onderdompelen in adembenemende optredens, allemaal terwijl het nog licht is. Dit kan aantrekkelijk zijn voor mensen die overdag meer flexibiliteit hebben in hun schema’s, zoals gepensioneerden, studenten of mensen met variabele werkuren. 

Nieuw dit seizoen zijn de koffieconcerten in samenwerking met The International Holland Music Sessions in Theater de Purmaryn. Geniet van prachtige klassieke muziek op de zondagochtend door jonge top musici van internationaal niveau, zoals de Ierse pianist  Sean Morgan-Rooney of de Japanse violist Issey Kurihara. Vanaf 11 uur verwelkomen wij je graag in de foyer met een heerlijke kop koffie en petitfour. Na afloop van het concert bieden wij de mogelijkheid om voor €12,50 gezamenlijk te lunchen in ons Theater Café. Een mooie gelegenheid om na te praten over het concert. 

Naast de koffieconcerten zijn er ook verschillende familievoorstellingen in het weekend, zoals Pim & Pom, Meester Kikker, Disney Winnie the Pooh, Bumba en Sjakie & Jopie. Of geniet van een literaire voorstelling van de serie schrijvers op de planken op de zondagmiddag. Waarin schrijvers komen vertellen over hun boek.