Eten & Drinken

In ons sfeervolle Theater Café speelt u de hoofdrol! Maak uw theaterbezoek compleet en laat u door ons verrassen.
Jeroen en Yvette de Wolf en hun enthousiaste team serveren u een onvergetelijke beleving.

Een gezellig kopje koffie met gebak. Een heerlijke lunch of diner. Of napraten aan onze gezellige bar. Misschien spreekt één van onze speciale arrangementen u aan? Hier neemt het team van Theater Café de Purmaryn de regie over en zorgt dat alles op tijd wordt geserveerd. U wilt toch niets missen van de voorstelling!
Komt u binnenkort naar het theater? Kijk dan hieronder wat het weekmenu is of welke arrangementen u kunnen verrassen. Tot ziens in de Purmaryn!

Gaat u vaker naar De Purmaryn? Bespaar dan op koffie, thee en cappuccino door 10 koffie- en theebonnen te kopen à € 20,00 Bestel uw koffie- en theebonnen hier >

Contact opnemen met het Theater Café? Bel 0299 432269 of mail naar info@theatercafedepurmaryn.nl

Theaterquiz
Theater Café De Purmaryn organiseert in samenwerking met De Kwisfabriek de Theaterquiz, een gezellige pubquiz voor theaterliefhebbers. Een pubquiz is echt voor iedereen. Onder het genot van een hapje en een drankje probeer je in teams van 4 of 5 personen antwoorden te vinden op de meest uiteenlopende vragen over muziek, sport, film, showbizz, aardrijkskunde en nog veel meer. Uiteraard zullen de vragen over theater en cultuur niet ontbreken. De vragen zijn voor elk niveau en elke leeftijd. Het team dat elkaar het beste aanvult verdient eeuwige roem.
Teams van maximaal 5 personen kunnen zich opgeven voor 1 december 2019 of 1 maart 2020 via info@theatercafedepurmaryn.nl.
Deelname € 10,00 per team.