Model.HeaderVisualTitle

Dit vind jij leuk door BonteHond

Groep 5 t/m 8

Ma 12 feb om 13.00 uur
Kleine zaal
Duur: 60 minuten

Een muzikale voorstelling die schopt tegen dat wat perfect moet zijn.

Fantastische stem, maar te veel mimiek? Afgekeurd! 
De beste moves, maar X-benen? Afgekeurd! 
Uitgesproken stage performance, maar een doorsnee lichaam? Afgekeurd!

Waarde wordt bepaald door wat anderen van jou vinden. Talent, doorzettingsvermogen en toewijding lijken steeds minder uit te maken. Zolang je maar binnen een mal past, de looks én een uitgebreid netwerk hebt, dan zit je gebakken.

Het leven is een competitie zonder dat je daar zelf grip op hebt. Jij bent die verpletterende recensie, die stoel die niet omdraaide of die fatshaming comment onder je Instagram post. Je bent in of uit, er zit niks tussen in. Voordat je het door hebt ben je al gecanceld, omdat je niet met de laatste trend meegaat. Zelf heb je er niks over te zeggen, te vinden of te kiezen. Daarmee verdwijnt je eigen identiteit in de donkere, holle leegtes van het algoritme. 

Dit vind jij leuk is een muzikale voorstelling die schopt tegen dat wat perfect moet zijn. Over authenticiteit, verwachtingen van de maatschappij en het gemaakte leven met boze ondertoon. Maar ook een ode aan het gemiddelde, opgaan in de menigte en snel vergeten worden. Dus dit vind jij leuk!

Lesmateriaal
Het educatiepakket van Dit vind jij leuk bestaat uit een film met een lesbrief. Leerlingen gaan de strijd aan tijdens hun eigen mini-playbackshow. Wie is het meest overtuigend en wie bepaalt dat eigenlijk? Wanneer is iets nep? En wat is talent nou eigenlijk? Haal jij de playbacker eruit? 

Vragen
Neem contact op met Sonja Rinkel via 06 29 29 38 61 of educatie@depurmaryn.nl.

Kosten
Bezoek aan een voorstelling kost €7,50 per leerling, inclusief educatief materiaal en exclusief vervoer.

LET OP! Inschrijven voor de voorstellingen kan tot en met vrijdag 7 juli 2023