Model.HeaderVisualTitle

Ruud Smulders

Rudiversum

{{ toDateStr(event.startDate) }}

{{ toTimeStr(event.startDate, event.endDate) }}

Heeft pauze

{{ event.venueRoom.name }}


Prijzen

Prijzen zijn excl. administratiekosten. Per boeking € 1,50 voor e-tickets of € 3,00 voor gewone tickets.

Deel deze voorstelling via:

Na een succesvolle tour met lovende recensies komt Ruud Smulders terug naar het theater met de reprise van zijn voorstelling RUDIVERSUM. Hier kan alles. Grappen om te huilen, drama om te lachen en net wanneer je denkt dat het allemaal nergens over gaat valt alles ineens weloverwogen samen.

We vluchten allemaal in onze fantasie. Maar wat als de werkelijkheid absurder wordt dan je had kunnen verzinnen? Ontsnap samen met Ruud aan een wrange realiteit. Vergeet even alles wat je denkt te weten en reis mee naar het RUDIVERSUM.

Pijnlijke thema’s hilarisch maken. Ruud kan het als geen ander.  Ruud is het publiek altijd een stap voor en schakelt met lichtsnelheid tussen absurd en integer. In zijn nieuwe theaterprogramma is Ruud persoonlijker dan ooit waarbij hij worstelt met de gezondheid van zijn moeder en verslaving een onderwerp is dat te vaak terugkomt in zijn leven.

En hoewel Ruuds energie onuitputtelijk is en de mogelijkheden oneindig lijken, ontkomen we niet aan één pijnlijke waarheid. Hoe geef je iets een plek in je leven dat je er niet in wil hebben?

Speeldata en kaarten

{{ toShortDateStr(item.startDate) }} {{ toTimeStr(item.startDate, item.endDate) }} {{ item.venueRoom.name }}

Cast en info

Regie: Laurens Krispijn de Boer
Beeld: Thomas de Wit en Jeroen Kolkman

Het Parool
De grootste cabaretverrassing van dit seizoen

Het Parool

Smulders heeft met RUDIVERSUM een unieke bijdrage geleverd aan de Nederlandse theaterscene (die niet onopgemerkt mag blijven)

Geenstijl

Ongekende klasse

Theaterparadijs

I Love Theater (1)
Ruud Smulders is een meester in de fysieke ondersteuning van zijn verhaal

Ilovethetaer.nl