Model.HeaderVisualTitle
Muziek

De Bevers

Dichtbij

{{ toDateStr(event.startDate) }}

{{ toTimeStr(event.startDate, event.endDate) }}

Heeft pauze

{{ event.venueRoom.name }}


Prijzen

Prijzen zijn excl. administratiekosten. Per boeking € 1,50 voor e-tickets of € 3,00 voor gewone tickets.

Deel deze voorstelling via:

Van een ode aan zijn eigen helden tot aan zijn eigen hits zoals ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, ‘Wanneer, Wanneer, Wanneer’, ‘Ik Ga Leven’ en ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven’; het belooft opnieuw een meezing feest te worden dat het publiek nog lang zal bijblijven!

Na het overweldigende succes van hun theater tournee in 2024, waarin John de Bever en Kees opnieuw het publiek wisten te betoveren met hun no-nonsense humor en ongecompliceerde charme, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Met het vijfde seizoen van de real-life serie De Bevers op RTL5 en twee Kerstshows in Rotterdam Ahoy in het vooruitzicht, gaan John en Kees opnieuw het theater in.

“Na het overweldigende succes van vorig jaar kunnen we niet wachten om opnieuw het podium te betreden en onze fans te vermaken. Het voelt als een eer om opnieuw deze kans te krijgen en we hopen dat onze fans ons weer zullen vergezellen tijdens onze theatershows. Het is fantastisch om te kunnen optreden in ‘onze huiskamer’ in het theater en we kijken ernaar uit om nieuwe herinneringen te creëren samen met ons publiek”, aldus De Bevers.

 

Over De Bevers | Dichtbij 2.0
Tijdens deze avond kunnen fans van John en Kees weer vragen stellen, verzoekjes indienen en vooral genieten van de ongedwongen humor en het liefdevolle gekibbel van dit dynamische duo. Natuurlijk zal de voorstelling ook weer bol staan van muziek, waarbij John samen met De Bevers band onder leiding van Marcel Fisser , bestaande uit 10 topmuzikanten, een mix van prachtige levensliedjes en feestrepertoire ten gehore zal brengen. Natuurlijk is accordeonist Manfred Jongenelis ook weer van de partij en dit jaar reist ook Jacques Herb met ze mee.

Speeldata en kaarten

{{ toShortDateStr(item.startDate) }} {{ toTimeStr(item.startDate, item.endDate) }} {{ item.venueRoom.name }}