Model.HeaderVisualTitle
Theaterconcert

Whitney Houston

Queen of the Night

{{ toDateStr(event.startDate) }}

{{ toTimeStr(event.startDate, event.endDate) }}

Heeft pauze

{{ event.venueRoom.name }}


Prijzen

Prijzen zijn excl. administratiekosten. Per boeking € 1,50 voor e-tickets of € 3,00 voor gewone tickets.

Deel deze voorstelling via:

Een verbluffende ode aan de muziek en het leven van een van de grootste zangeressen aller tijden.

"Queen of the Night - Whitney Houston's Greatest Hits" werpt een indrukwekkende, maar vooral ook respectvolle blik op Whitney Houston's tijdloze nalatenschap en is een eerbetoon aan haar talent, haar passie en haar vermogen om miljoenen mensen over de hele wereld te raken met haar stem.

In deze voorstelling worden de grootste hits van Whitney Houston ten gehore gebracht, variërend van haar vroege successen zoals "I Wanna Dance with Somebody" en "How Will I Know" tot haar krachtige ballads zoals "I Will Always Love You" en "Greatest Love of All". De songs worden met passie en precisie vertolkt, waarbij onze ‘Queen of the Night’ Tjindjara Metschendorp haar eigen interpretatie geeft, maar tegelijkertijd Houston's onmiskenbare stijl fier overeind houdt. Naast deze show, schittert Tjindjara overigens in de musical Aida als ‘cover’ van de twee grote vrouwenrollen Aida en Amneris.

Hoge pieken diepe dalen.
Ondanks haar professionele succes, worstelde Whitney Houston met persoonlijke problemen. Ze had een tumultueuze relatie met haar echtgenoot Bobby Brown en kampte met verslaving aan drugs en alcohol. Haar stem werd minder krachtig en met minder indrukwekkend timbre als gevolg van haar verslavingen. Ook grote juridische kwesties en financiële perikelen zijn haar niet gespaard gebleven.

Vanuit deze achtergrond geeft ‘Queen of the Night’ een diepere betekenis aan de songs en het leven van deze legendarische zangeres die wereldwijd zowel vele muziekliefhebbers als muziekmakers inspireerde.

Naast de vocale prestaties van Tjindjara Metschendorp is de voorstelling behalve een dynamische muzikale invulling ook een visueel spektakel met state-of-the-art lichteffecten die het publiek betoveren en meeslepen in de wereld van Whitney Houston. De sfeer is toegankelijk, energiek en meeslepend, waarbij stilzitten niet hoeft en meezingen en meedansen mag….!

Speeldata en kaarten

{{ toShortDateStr(item.startDate) }} {{ toTimeStr(item.startDate, item.endDate) }} {{ item.venueRoom.name }}

Cast en info

Lead-performer (Whitney): Tjindjara
Dreamgirls: Deena en Lorrell, Aida in Concert: Mebebka, Tina: The Ikettes/cover Tina/cover Alline. The Bodyguard: Rachel Marron (Whitney Houston), Top 2000 Live: 2018-2022 Leadsinger

Musical Director: Dave Imby
Sister Sledge, Paul Young, Texas, Was Not Was, Soulsister(be), Belle Perez, Marc Almond, Soul Sisters ..

Regie: Marc Forno
De Tocht, The Sound of Musicals, Holliday on Ice, Wentink Events, Stage Entertainment, RTL Live Entertainment..

Vocal MD & Backings: Julia van de Ketterij
Night of the Proms, achter Seal, John Miles en Chaka Khan, Anastacia, John Miles, Joss Stone etc.

Productie: Peter Groot Kormelink Producties ism Senf Theater

Video