Model.HeaderVisualTitle
Theaterconcert

Rob Dekay

Een tikje rauw, maar altijd melodieus

{{ toDateStr(event.startDate) }}

{{ toTimeStr(event.startDate, event.endDate) }}

Heeft pauze

{{ event.venueRoom.name }}


Prijzen

Prijzen zijn excl. administratiekosten. Per boeking € 1,50 voor e-tickets of € 3,00 voor gewone tickets.

Deel deze voorstelling via:

Het is muziek met gevoel, maar ook met ballen!

Rob Dekay is een vat vol tegenstrijdigheden met niet alleen kleurrijke tatoeages, maar ook een kleurrijk verleden. De meeste mensen kennen hem als de singer-songwriter met het rauwe stemgeluid. Of als dé mol uit het 2020 seizoen van Wie Is De Mol of Judas uit The Passion een jaar later. Maar wie is Rob nu echt?

Tijdens zijn theatertour neemt hij, samen met zijn band, uitgebreid de tijd om dat uit te leggen. Niet alleen aan de hand van zijn muziek, maar ook aan de hand van verhalen, want verhalen vertellen, dat kan hij wel. In de liedjes van Rob zijn roots en country-invloeden te horen. Het is muziek met gevoel, maar ook met ballen, een tikje rauw wellicht, maar altijd melodieus.

Met zijn teksten neemt hij je mee naar zijn hart, waar het soms stormt en soms de zon schijnt. Hij wil geen muzikant zijn die niet helemaal zichzelf is. Authenticiteit vindt hij belangrijk. Die ingewikkelde jeugd, het langs de regels leven, de verleidingen, de twaalf ambachten en dertien ongelukken; het heeft hem allemaal gemaakt tot de man en muzikant die hij nu is. Hij kan zichzelf in de spiegel aankijken, er is niets te verbergen. Oftewel: aangenaam, dit is Rob Dekay.

Speeldata en kaarten

{{ toShortDateStr(item.startDate) }} {{ toTimeStr(item.startDate, item.endDate) }} {{ item.venueRoom.name }}