Model.HeaderVisualTitle
Theaterconcert

Jennie Lena

Winter Songs

{{ toDateStr(event.startDate) }}

{{ toTimeStr(event.startDate, event.endDate) }}

Heeft pauze

{{ event.venueRoom.name }}


Prijzen

Prijzen zijn excl. administratiekosten. Per boeking € 1,50 voor e-tickets of € 3,00 voor gewone tickets.

Deel deze voorstelling via:

Jennie verrast je met haar rauwe Amsterdamse humoristische flair, maar weet haar publiek ook te ontregelen en ontroeren. Vanaf het begin tot het eind van de show weet Jennie Lena met haar persoonlijkheid, geweldige stem, droge humor en haar enthousiasme de bezoekers te boeien.

Jennie Lena komt de wintermaanden naar de theaters in Nederland in een intieme akoestische setting om prachtige ‘Winter Songs' met haar publiek te beleven. Jennie zal de mooiste Gospel, Soul, Blues, Jazz songs en uiteraard haar eigen nummers zingen, afgewisseld met bekende kerstklassiekers in december. Met songs zoals:

  • Gospel: Amazing Grace / Bridge Over Troubled Water
  • Soul: Changes / Who's Loving You
  • Blues/Jazz: Somethings got A Hold Of Me / Misty
  • Kerstklassiekers: Silent night / This Christmas Day

Jennie: "Ik ga terug naar mijn Roots, en naast de Soul en Blues liggen die grotendeels in de Gospelmuziek. Ik was als tiener best zoekende en kwam op mijn 13e in aanraking met een internationale kerk in Amsterdam. Ik hoorde daar voor het eerst black Gospel music dat daar live gezongen werd en voelde een enorme connectie met de intense passie, kracht en het vuur van deze muziek en manier van zingen. Vanaf dat moment was mijn manier van zingen en muzikale wereld voorgoed beïnvloed. Al ga ik tegenwoordig niet meer naar de kerk: Je hoeft niet gelovig te zijn om deze muziek te voelen. De levensenergie en de troost die Gospelmuziek geeft is voor iedereen en wil ik delen met mijn publiek in het theater."

De Winter Songs concerten worden een intieme avond vol klanken van hoop. Muziek die je hart opnieuw vervuld met verdieping, blijdschap en energie voor het nieuwe jaar dat gaat komen of net is begonnen. Connectie en humor zijn de bindende factoren die dit optreden tot een onvergetelijke avond zullen maken.

Over Jennie Lena:
Jennie Lena is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de beste zangeressen van Nederland. Haar muziekvideo's zijn inmiddels meer dan 60 miljoen keer bekeken op YouTube. Ze heeft inmiddels 7 albums uitgebracht en heeft zich de afgelopen jaren laten gelden als songwriter, producer en Live artiest op vele internationale podia. In 2021/2022 tourde zij met haar album Jennie Lena Sings Michael Jackson en staat zij op het North Sea Jazz festival.

Speeldata en kaarten

{{ toShortDateStr(item.startDate) }} {{ toTimeStr(item.startDate, item.endDate) }} {{ item.venueRoom.name }}