Model.HeaderVisualTitle

De sTOPPERs

Een prikkelende, humoristische en confronterende theatershow

{{ toDateStr(event.startDate) }}

{{ toTimeStr(event.startDate, event.endDate) }}

Heeft pauze

{{ event.venueRoom.name }}


Prijzen
Deel deze voorstelling via:

Deze show is gratis toegankelijk, zodat het voor iedereen mogelijk is om te komen.

In een prikkelende, humoristische en confronterende theatershow worden rokers en mee-rokers meegenomen in de rollercoaster die ‘stoppen’ heet. Een show waarin we om rokers denken en waarin we rokers laten omdenken. Het einddoel? Rokers en mee-rokers wakker schudden en het stoppen met roken een gespreksonderwerp maken.

De voorstelling is voor elke roker een ‘feest’ der herkenning. De bezoekers krijgen door de voorstelling een duidelijker beeld van de nicotineverslaving en de rokers krijgen vertrouwen en zin in stoppen.

Na de pauze wordt er in gesprek met de zaal meer uitleg gegeven over hoe je kunt stoppen en is er ruimte voor lokale stoppen-met-roken begeleiders om zichzelf voor te stellen.

Na afloop van de voorstelling staat er voor elke bezoeker een goodie-bag klaar waarin o.a. het lokale stoppen-met-roken aanbod is opgenomen.

De gemeente Purmerend biedt inwoners de mogelijkheid om deze prikkelende en humoristische theatershow over ‘stoppen’ bij te wonen: ‘Een show waarin we om rokers denken en waarin we rokers laten omdenken,’ zo staat te lezen op de site van de stoppers. De voorstelling is bedoeld voor rokers en mee-rokers, maar ook voor professionals die in hun werk te maken hebben met rokers. De show is gratis toegankelijk, zodat het voor iedereen mogelijk is om te komen. 

Speeldata en kaarten

{{ toShortDateStr(item.startDate) }} {{ toTimeStr(item.startDate, item.endDate) }} {{ item.venueRoom.name }}