Model.HeaderVisualTitle
Theatershow Theaterconcert

Meat Loaf

door Legendary Albums Live

{{ toDateStr(event.startDate) }}

{{ toTimeStr(event.startDate, event.endDate) }}

Heeft pauze

{{ event.venueRoom.name }}


Prijzen

Prijzen zijn excl. administratiekosten. Per boeking € 1,50 voor e-tickets of € 3,00 voor gewone tickets.

Deel deze voorstelling via:

Legendary albums live presenteert - Meat Loafs ‘Bat out of Hell’

45 jaar na het overdonderende succes van zijn album ‘Bat out of Hell’ overleed in 2022 Meat Loaf (Marvin Lee Aday). De karakteristieke zanger werd wereldberoemd door zijn rock hit ‘Paradise by the Dashboard Light’, die hij op dit album uit 1977 samen zong met Ellen Foley. Mede om die onvergetelijke herinnering kiest Legendary Albums Live dit seizoen voor een integrale en anekdotische uitvoering van het complete album, waarvan elk jaar nog altijd zo’n 200.000 exemplaren worden verkocht.

Wereldwijd gingen er inmiddels zelfs al meer dan 43 miljoen exemplaren over de toonbank, waarmee ‘Bat out of Hell’ het op vier na bestverkochte album aller tijden is. Maar niet alleen is ‘Bat out of Hell’ een album met theatrale elementen. Meat Loafs optredens werden ook gekenmerkt door theatrale acts. Aan de Volkskrant vertelde hij: "De meeste rockbands denken dat het voldoende is gewoon hun liedjes te spelen. Ik niet. Mensen moeten meegesleept worden in een drama. Ieder hoekje van het podium moet worden benut.” Een beetje op en neer springen is niet genoeg. Je moet alles uit de kast halen en je inleven in een rol, elke dag weer." Dit uitgangspunt nemen wij graag mee.

De onvoorwaardelijkheid en de hoeveelheid energie waarmee de kleurrijke mastodont zijn publiek onderdompelde zijn ultieme bestanddelen voor onze show. We willen de mensen van het pluche trekken. Deze rollen zijn René van Kooten, Tessa Sunniva en de LA-Live band meer dan toevertrouwd. Fasten your seatbelts!

Speeldata en kaarten

{{ toShortDateStr(item.startDate) }} {{ toTimeStr(item.startDate, item.endDate) }} {{ item.venueRoom.name }}

Cast en info

Producent: Peter Groot Kormelink Producties (o.a. Top 2000 Live, The Sound of Musicals, Het BOWIE Concert) Regie: Bavo Galama Zang (i.o.): René van Kooten en Tessa Sunniva Muziek: La-Live Band o.l.v. Jan Peter Bast