Huur een van onze zalen

Met twee professioneel uitgeruste theaterzalen, een gezellige foyer en het Theatercafé, kan Theater de Purmaryn omgetoverd worden tot een ideale plek voor uw bedrijfsfeest of congres; van een intiem diner op het podium, een groot bedrijfsevenement in het gehele theater of een bijeenkomst in een van de zalen.

Wij kunnen alles voor u regelen. Kaartverkoop, een gastvrij ontvangst, professioneel licht en geluid en vele catering mogeljkheden. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op. Informeer vrijblijvend bij Bert Huiberts: b.huiberts@depurmaryn.nl of bel 0299 682735

Grote zaal

De grote zaal heeft een lijsttoneel (het toneel begint hoger dan de stoelen) en heeft 550 stoelen. Het podium heeft een speelvlak van 11 meter breed en 10 meter diep.
De zaal heeft een klimaatbeheersingssysteem en er is infrarode geluidsversterking voor slechthorenden met of zonder hoorapparaat.

Grote zaal van Theater de Purmaryn

Grote zaal van Theater de Purmaryn

Kleine zaal

De kleine zaal is een vlakke vloer zaal, dit houdt in dat de tribune begint vanaf de vloer. De kleine zaal heeft 200 zitplaatsen en een speelvlak van 8 meter breed en 6 meter diep.
Er is infrarode geluidsversterking voor slechthorenden met of zonder hoorapparaat.

Kleine zaal van Theater de Purmaryn

Kleine zaal van Theater de Purmaryn

Theatercafé

TheaterCafé de Purmaryn is een gastvrije host met een uitgebreide keuze. Jeroen en Yvette de Wolf denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken met een lunch, borrel of diner. U kunt contact met hen opnemen via 0299 432269 of email: info@theatercafedepurmaryn.nl

Theater Café de Purmaryn

Theater Café de Purmaryn

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Informeer vrijblijvend bij Bert Huiberts: b.huiberts@depurmaryn.nl of bel 0299 682735