Veelgestelde vragen corona

Wat gebeurt er met voorstellingen die t/m 2 maart op het programma stonden?

We zijn hierover op dit moment in overleg met de artiesten en producenten. Omdat er veel onzeker blijft wordt er nog veel geschoven in de programmering. We hebben daarom besloten om iedereen - net als bij de vorige lockdown - een voucher te sturen.

Ik heb een voucher gekregen, maar wil mijn geld terug. Wat moet ik doen?

Mail uw voucher naar kassa@depurmaryn.nl en laat ons weten dat u (een deel van) uw geld terug wilt. We storten het dan zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.

Ik heb een voucher gekregen, maar ik wilde liever mijn kaarten behouden.

Omdat er nog veel onduidelijk blijft voor de komende maanden hebben wij besloten iedereen een voucher te geven. Daarmee geven we duidelijkheid aan u en kunnen wij met een schone lei verder. Mocht de voorstelling waar u kaarten voor had opnieuw in de verkoop gaan dan krijgt u voorrang en kunt u dus weer als eerste kaarten kopen voor deze voorstelling.

Hoe werkt het met de voorrang als voorstellingen weer in de verkoop gaan?

Zodra een voorstelling waar u eerder kaarten voor had weer in de verkoop gaat krijgt u van ons via e-mail bericht. Is er geen e-mailadres bij ons bekend dan bellen we u. We zorgen dat u een paar dagen de tijd heeft om uw voorrang te gebruiken voordat wij de verkoop open stellen voor iedereen.

Ik heb nog niets gehoord over mijn voorstelling.

We hebben inmiddels iedereen geïnformeerd. Heeft u nog niets van ons gehoord? Kijk dan eerst even of onze mail in uw spambox is beland. U kunt ook contact opnemen met onze kassa. Zij zoeken het graag voor u uit. Mail naar kassa@depurmaryn.nl of bel 0299 432205 (ma t/m vr 10.00 tot 14.00 uur)

Ik heb nog wel kaarten voor een van jullie voorstellingen.

Dat kan, dat is dan waarschijnlijk een voorstelling die al verplaatst is naar volgend theaterseizoen. Wij hebben alle inzittenden hierover geïnformeerd. Het gaat om de voorstellingen: Flip Noorman zingt Leonard Cohen, Dutch String Collective, Jandino, Zachtjes gaan de Paardenvoetjes, Hans Dorrestijn, A Bright Starry Night, Celebrating the music of Steely Dan, Yentl en de Boer en Marcel van Roosmalen. 

Ik heb tickets via NTK en ik wil mijn geld terug. Hoe doe ik dat?

U kunt hiervoor contact opnemen met  de Nationale Theater Kassa www.ntk.nl.

Moet ik een mondkapje op in het theater?

Er geldt een dringende advies van het Kabinet om mondkapjes te dragen in publieke binnenruimte. Wij verzoeken u daarom vriendelijk maar dringend om deze preventiemaatregel te ondersteunen met het dragen van een mondkapje. Deze hoeft niet op tijdens de voorstelling. Kinderen hoeven geen mondkapje te dragen.