Steun ons

Bent u: Ondernemer? en Theaterliefhebber?

In Theater de Purmaryn ontmoet u collega's, vrienden en (potentiële) klanten in een inspirerende omgeving.

  • Dé plek voor uw bedrijfspresentaties met professioneel licht, beeld en geluid in een kleine zaal met 200 comfortabele stoelen of in een grote zaal met 500 stoelen.
  • Ideaal om ongedwongen te netwerken in de foyer onder het genot van een hapje en een drankje, zeker wanneer u kunt napraten over de voorstelling die u zojuist samen heeft gezien.
  • Verbind uw naam aan onze brand values door te adverteren in onze jaarlijkse seizoensbrochure, of door vriend te worden.
  • Theater met diner, een complete traktatie voor uw genodigden.
    Een geweldig relatiegeschenk!

Stichting Vrienden van De Purmaryn

Theater de Purmaryn heeft al sinds de oprichting in 1990 een businessclub die het theater financieel ondersteunt. De 'Stichting Vrienden van de Purmaryn' is vooral in het leven geroepen om de kwaliteit van programma-aanbod en publiciteit te waarborgen en te verbeteren. In deze stichting hebben sponsors/bedrijven zich verenigd, die het theater en daarmee de stad een warm hart toedragen. Bedrijven die 'Vriend van de Purmaryn' zijn, kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen.

Als tegenprestatie voor het vriend zijn, ontvangen de vrienden onder andere voorrang bij de kaartverkoop, mooie plaatsen, gratis voorstellingen, korting op advertenties in de seizoensbrochure en speciale vriendenavonden. U kunt uw lidmaatschap actief inzetten als onderdeel van uw marketingmix, relatiemanagement of voor uw eigen personeel.

Geïnteresseerd?

U kunt dan contact opnemen via info@depurmaryn.nl. Wij zorgen dat één van de bestuursleden contact met u opneemt voor een kennismakingsgesprek. Voor de nieuwe leden zal het theater aan het begin van het theaterseizoen een rondleiding door het theater verzorgen zodat u een kijkje kunt nemen achter de schermen.

De Stichting Vrienden van de Purmaryn laat het theater nog meer voor u (én door u) leven.

ANBI Status - belastingvoordeel bij cultuursponsoring

Stichting Vrienden van de Purmaryn is een algemeen nut beogende instelling, een zogeheten ANBI. Deze status levert fiscale voordelen op bij schenking aan het theater.

Hierdoor kunt u 1,25 keer het bedrag van de gedane gift in aanmerking nemen voor de giftenaftrek. Bijzonder pluspunt is dat een theater met een ANBI-status geen schenkbelasting hoeft te betalen. Dit betekent dat uw volledige gift ten goede komt aan cultuur.

De grondslag voor de Anbi-status vindt u hier.

Vriend worden

De 'Stichting Vrienden van de Purmaryn' is in het leven geroepen om de kwaliteit van programma-aanbod en publiciteit te waarborgen en te verbeteren. In deze stichting hebben sponsors/bedrijven zich verenigd die het theater en daarmee de stad Purmerend een warm hart toedragen. Bedrijven die 'Vriend van de Purmaryn' zijn, kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen. U bent al Vriend vanaf € 840,00.

Voor elke categorie geldt een andere jaarbijdrage per seizoen (van juni tot en met mei).

Klik hier voor de vrienden voordelen

Voor meer informatie kunt u terecht bij directeur de heer Van Eck.
Email: t.v.eck@depurmaryn.nl

Vele bedrijven gingen u voor. Bekijk hier alle Vrienden van de Purmaryn