vr Nhung Dam

Nhung Dam

3 miljoen voetstappen naar Sicilië

Toneel

Prijzen

1e rang: € 7,50
'3 miljoen voetstappen naar Sicilië' is een indrukwekkende, eigenzinnige voorstelling over zoeken naar geluk, over leven, over onmacht en over schoonheid. De voorstelling, geregisseerd door Koos Terpstra, gaat over de ontdekking dat het leven dichtbij huis zoveel schoonheid biedt die je normaal nauwelijks opmerkt. Weilanden vol koolzaad en fluitenkruid, paaiende karpers, gierzwaluwen, rabarberjam te koop in een kraam langs de weg. Geen superromantisch verhaal over de natuur, maar over angsten die bezworen moeten worden.

Nhung Dam neemt u mee op reis. Dwars door Europa tot aan Sicilië, naar de plek waar je jezelf terugvindt. Een hoopgevende ode aan de fantasie, vol lichtheid en humor. Want je kunt voor alles bang zijn. Bang om afgewezen te worden. Bang om alleen te sterven. Bang er niet bij te horen. Bang om opnieuw te beginnen. Maar dat gaan we niet doen. Wees niet bang. Niet meer in de schaduw staan of je verstoppen. Op zoek naar het geluk en de liefde.

Prijs is inclusief een consumptie. Deze act vindt plaats op een boerderij in Middenbeemster op de Volgerweg 36. Meer info over route en parkeren vind je op www.reuring.com