Theatrale fietstocht 16u

Theatrale fietstocht

Theatershow

Prijzen

1e rang: € 7,50
Laat je meevoeren met de wonderlijke illusies van Jochem Nooyen, een magisch-luchtige voorstelling van Jaap Slagman en kijk hoe de artiesten van TeaTime Company met hun ongewone palen hun eigen wereld creëren tijdens de Theatrale fietstocht.

**Jochem Nooyen met Breinjongleur**
Wonderlijke mind-illusies en interactieve experimenten zorgen voor plezier en verwondering in de magische show De Breinjongleur. Maak je vrije keuzes? Kan Jochem Nooyen je gedachten lezen? En hoe kan het dat je zweert dat je door hem wordt aangeraakt, terwijl hij zich totaal ergens anders bevindt? Waar ligt de grens tussen wetenschap en illusie? Ons brein is elke seconde bezig om van onzekerheden, zekerheden te maken. Ervaar hoe het is om iets niet te weten en daar toch heel blij van te worden in deze magische show.

**Jaap Slagman
**Jaap Slagman en Bernd Burfeind spelen een magisch-luchtige voorstelling, op en om een grote houten transportkist. Ze springen van de ene bizarre situatie naar de volgende. Snel ruilt de ene realiteit zich voor de andere in, en worden kleine wonderbare verhalen verteld. De kist spuugt bekende figuren uit die we kennen uit de klassieke poppenkast en laat ze net zo snel weer verdwijnen. Een betoverende voorstelling en een ode aan de vergankelijkheid.

**TeaTime Company met Stick Stok**
Met hun ongewone palen creëren deze artiesten hun eigen wereld. Een wereld waar een jongleur, een danser en een Chinese pole-kunstenaar kunnen spelen, plagen en zich verenigen. Het menselijke verlangen naar constante ontdekking en de tuimelende effecten van deze ontdekking staan centraal bij dit optreden. Bereid je voor op een ontdekkingstocht op palen: testen hoe het valt, waar het evenwicht is, wat het kan doen, om uiteindelijk te realiseren dat het bijna een leven heeft van zichzelf. De artiesten klimmen sneller, balanceren hoger met de stokken en met zichzelf.

Prijs is inclusief een consumptie. Deze fietstocht start bij de Lutherse Kerk in het centrum van Purmerend. Meer info vind je op www.reuring.com