Theatercarrousel 16.30

Theatercarrousel

Theatershow

Prijzen

1e rang: € 7,50

Een afwisselend programma.

In het amfitheater kun je in intieme setting genieten van een gevarieerd Theatercarrousel met een dansvoorstelling van de Arnhemse meisjes en een ludieke muzikale voorstelling van theatergroep Piepschuim. Ook kun je daar luisteren naar muziek uit een glasorgel die bestaat uit meer dan vijftig verschillende glazen. Proost!

**Arnhemse Meisjes met Over Verlaten Vrouwen**
Verlaten Vrouwen is een toegankelijke dansvoorstelling voor de openbare ruimte, gecreëerd en gedanst door vijf vrouwelijke dansers van hedendaags danscollectief Arnhemse Meisjes. Opgezweept door het gitaarspel van muzikant Wout Kemkens, onderzoeken zij al dansend alle uithoeken en verschijningsvormen van het spectrum van ‘vrouw-zijn’: van kracht tot kwetsbaarheid en weer terug. Vanuit de vele clichés gaan zij op speelse en lichtvoetige wijze de diepte in en nemen je mee in een herkenbare zoektocht naar wat het is om anno 2020 vrouw te zijn.

**Piepschuim**
Onder het motto: Baat het niet dan schaadt het niet speelt Piepschuim het glas weer halfvol. Want er valt altijd wat lachen, is het niet om ons eigen onvermogen dan is het wel om Piepschuim!
Laat jezelf vollopen met energie en lach de opgekropte spanning uit je lijf bij de muzikale cabaretvoorstelling Baat het niet dan schaadt het niet. Piepschuim bestaat uit Cor Burger (zang, gitaren) en Robbert Koekoek (sax, klarinet, contrabas, percussie)

**Glazendraaiers met Bolderkar**
Het glasorgel (de zingende glazen) bestaat uit meer dan vijftig bij elkaar gesprokkelde wijn- cognac- bier-, port- en champagneglazen, ingebouwd in een grote transportfiets. Het geheel lijkt een beetje uit een andere tijd te komen. De glazendraaier begint langzaam te spelen en laat een breed repertoire horen zoals de Beatles, Bach, Brel, ABBA, Gerschwin en Schubert. Tussendoor neemt hij je mee op een ontdekkingsreis over glas: Waarom hangt er zo’n geheimzinnige sfeer rond het glasorgel en waarom is het eens zo populaire instrument in onbruik geraakt? Hoe is hij

Prijs is inclusief een consumptie. Deze act vindt plaats in het Amfitheater. De ingang is de Purmerdijk. Kijk voor meer informatie over route en parkeren op www.reuring.com