Emma Heesters 16u

Emma Heesters

Theaterconcert

Prijzen

1e rang: € 7,50
Emma Heesters is een zeer gepassioneerde singer-songwriter die met haar eigen Youtubekanaal al ruim 3 miljoen volgers heeft.

Ze was te zien in het 12e seizoen van het succesvolle TV programma ‘Beste Zangers’ in 2019. Eind 2019 scoorde Emma samen met Rolf Sanchez een Top 3 hit met de track 'Pa Olvidarte'. Het nummer werd miljoenen keer gestreamd en ze bereikten hiermee ook de platina status.

Begin 2020 stond Emma Heesters wederom hoog in de hitlijsten met haar samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Tino Martin. Het nummer 'Loop Niet Weg' kwam tot de nummer 3 positie van de Single Top 100. Ook wist 'Loop Niet Weg' een Gouden Award in de wacht te slepen. In juni kwam haar eerste solo single 'Waar Ga Je Heen' uit.

Eind 2020 wist Emma de MTV Best Dutch Act award binnen te slepen. Ze versloeg daarmee mede-genomineerden Bilal Wahib, Davina Michelle, Suzan & Freek en Tabitha.

Prijs is inclusief een consumptie. Deze act vindt plaats op het hoofdpodium van Reuring. De ingang is bij Kinderboerderij de Ridder. Kijk voor meer informatie over route en parkeren op www.reuring.com