Defano Holwijn

Defano Holwijn

met voorprogramma

Theaterconcert

Prijzen

1e rang: € 7,50

Een crazy feest

Défano Holwijn is een Nederlandse presentator, acteur, muzikant, TV & YouTube personality. Met zijn sketches, pranks en andere korte videos op Youtube, Facebook en Instagram is hij razend populair bij de jeugd met wel 330 duizend volgers. Hij begon met het Youtube programma ‘#WATWEETJIJ?!’ was reporter voor ‘RTL Late Night’ bij Humberto Tan en het NTR-programma ‘Rauwkost’. Ook is hij te zien in meerdere films, waaronder de film ‘F<3 de Liefde’ en ‘Misfit’.

Wie kent FC Avondklok nou niet?! Het afgelopen jaar verzorgde Défano Holwijn met zijn FC Avondklok sessies via zijn Instagram-account voor ruim 500.000 kijkers. In zijn Insta-sessies geeft hij talent een podium om ontdekt te worden en er worden diverse zaken besproken die zijn kijkers bezighouden. Van een bijzondere outfit showen tot aan geld ophalen voor een goed doel.
Dit Avondklok-concept gaat hij ook bij Reuring op de planken brengen. Een draaiboek is er niet. Pure improvisatie: niemand weet precies wat er gaat gebeuren. Het wordt in ieder geval een crazy feest.

Prijs is inclusief een consumptie. Deze act vindt plaats op het hoofdpodium van Reuring. De ingang is bij Kinderboerderij de Ridder. Kijk voor meer informatie over route en parkeren op www.reuring.com