Bizzey + voorprogramma 20 u

Bizzey + voorprogramma

Theaterconcert

Prijzen

1e rang: € 7,50

De onbetwiste baas van de clubs

Bizzey’s opzwepende beats en sexy teksten laat overal waar hij komt de temperaturen tot grote hoogte stijgen en laat geen bakka ongeschud. Met zijn monsterhits zoals ‘Traag’ ft. Jozo & Kraantje Pappie (prod.Ramiks & Bizzey), Hij Is Van Mij’ met Kris Kross Amsterdam x Maan & Tabitha, ‘Video Vixen’met Bilal Wahib (prod. Moker B), ‘Becky’ met Yung Felix ft. Josylvio & Tellem en ‘DRUP’ ft. Kraantje Pappie & Jonna Fraser & Ramiks is Bizzey de onbetwiste baas van de clubs.
Hij debuteerde als MC van o.a. Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack. Als lid van Yellow Claw brak hij internationaal door en tourde hij de wereld rond. In 2016 besloot Bizzey weer solo te gaan en scoort sindsdien hit na hit. Zijn eerste live concert ‘What Would Jesus Do?’ in 2019 @ AFAS LIVE Amsterdam was binnen minuten stijf uitverkocht.

Prijs is inclusief een consumptie. Deze act vindt plaats op het hoofdpodium van Reuring. De ingang is bij Kinderboerderij de Ridder. Kijk voor meer informatie over route en parkeren op www.reuring.com