You're the Top

You're the Top

Met Paul Groot, Marjolein Keuning e.a.

Musical

Prijzen

1e rang: € 35,00
2e rang: € 31,00

Het verborgen leven van de legendarische songwriter Cole Porter

Deze hitmusical komt terug! In 1995/1996 trok You’re the Top volle zalen, kreeg juichende kritieken, won de Edison en had een nominatie voor de Louis d’Or. De voorstelling is wegens succes twee keer in reprise gegaan, met als afsluiting een week in Koninklijk Theater Carré.

We zien Cole Porter in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders.

Cole Porter combineerde zijn buitengewone muziektalent met een zeer opvallende levensstijl en leidde een dubbelleven. Ondertussen schreef hij wereldberoemde songs als ‘I’ve Got You Under My Skin’, ‘Night And Day’, ‘Ev’ry Time We Say Goodbye’ en de musicals ‘Anything Goes’, ‘High Society’ en ‘Kiss Me, Kate’. Terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikte, groeide zijn eenzaamheid.

‘You´re The Top’ schetst een wervelend beeld van het levensverhaal en de muziek van Cole Porter uitgevoerd door een live orkest.

www.yourethetop.nl Met: Paul Groot als Cole Porter, Marjolein Keuning als Linda Porter, Marcel Jonker als Monty Woolley, Jochem Smit, Perry Dossett, Rick Sessink, Cheyenne Jo Boermans, Nelleke Kuipers en een live orkest - regie: Gijs de Lange - script: Pieter van de Waterbeemd