Veldhuis en Kemper

Veldhuis en Kemper

Geloof ons nou maar

Cabaret | Lachen

Prijzen

1e rang: € 24,00
2e rang: € 21,00

In het uur van de waarheid...

Het duo schuimde de afgelopen jaren de Nederlandse theaters af met acht voorstellingen. Logisch dus dat ze het na 15 jaar tijd vonden voor een verfrissende pauze. Even los van elkaar. Nou ja even, pas een dik jaar later staken ze de koppen weer bij elkaar voor een nieuw programma. Onderwerpen genoeg zou je zeggen want de wereld staat in brand.
Maar zoals altijd als ze elkaar even niet hebben gezien gingen ze eerst bijpraten. En nog meer bijpraten. En nog meer… En voor ze het wisten was dat bijpraten de basis voor hun negende programma ‘Geloof ons nou maar’. Zonder twijfel de meest persoonlijke voorstelling die ze tot nu toe maakten. Confronterend, heel grappig en verrassend ontroerend… Geloof ons nou maar.
Vorig seizoen was de voorstelling helemaal uitverkocht, dus grijp nu je kans.

Dat de cabaretiers meer dan ooit zichzelf zijn, maakt deze voorstelling tot een van hun beste van de afgelopen vijftien jaar.’ ~ Algemeen Dagblad ★★★★★

Veldhuis en Kemper zijn met 'Geloof ons nou maar' genomineerd voor de Poelifinario
De jury: “Meer dan ooit, misschien zelfs wel voor het eerst, staan Remco Veldhuis en Richard Kemper als zichzelf op het podium. Kwetsbaar in een eerlijke zoektocht naar elkaar, naar zichzelf. Na een jaar pauze confronteren ze elkaar met hun onvolkomenheden – soms oog in oog, soms in harmonie met zeer fraaie liedjes. De voorstelling staat bol van de omhelzingen en de ongemakkelijkheid, de wederzijdse liefde en het onbegrip. Het zeer goed geregisseerde programma zorgt voor een prettig soort wrijving die het beste in het duo naar boven haalt.”
Meer info

Regie: Geert Lageveen