Theatergroep Purple

Theatergroep Purple

Heerlijk duurt het langst

Art Locale | Musical

Prijzen

1e rang: € 23,50
1e rang jeugdprijs: € 18,50
2e rang: € 22,50
2e rang jeugdprijs: € 17,50
Purple presenteert dit jaar ‘Heerlijk Duurt Het Langst’ van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Purple gaat de uitdaging aan om een eigentijdse versie te maken van dit tijdloze muzikale verhaal over de dagelijkse beslommeringen van het echtpaar Marian en Ido en hun dochter Pinkie. Het huwelijk van Ido en Marian belandt in zwaar weer als Ido valt voor de charmes van zijn secretaresse Emma en Marian zich in de troostende armen van buurman Ton stort. Dochter Pinkie ziet het allemaal met lede ogen aan, tenminste, als ze haar ogen even kan afhouden van de eindeloze rij vriendjes. Het in onmin levende echtpaar doet verwoede pogingen dochterlief in Nederland te houden als zij wil emigreren. Gelukkig is er altijd nog de kruidenier, om het leven psychologisch te duiden.

‘Heerlijk Duurt Het Langst’ kenmerkt zich door prachtige teksten, geweldige dialogen en onvergetelijke liedjes als ‘Zeur niet’, ‘Kom Kees, ‘Op een mooie Pinksterdag’ en ‘Het is over’.

Regie: Debby Dubbeld - muzikale leiding: Edwin Paarlberg - choreografie: Mandy Wognum - vocal coaching: Lisa Hebing - muziek van Harry Bannink - script en liedteksten van Annie M.G. Schmidt