The Michael Jackson Tribute

The Michael Jackson Tribute

Starring Ben, UK's ultimate MJ tribute star

Theaterconcert | Populair

Prijzen

1e rang: € 35,00
2e rang: € 32,50

The very best tribute to The King of Pop

UK's ultieme Michael Jackson tribute ster, 'Ben' (Bowman) komt naar Purmerend! Hij lijkt niet alleen op Michael, hij beweegt en danst als Michael én klinkt bizar goed als Michael Jackson. Samen met zijn fantastische dansers en geweldige live band belooft dit een theaterspektakel te worden. Al je favoriete hits van Michael Jackson, The Jacksons én The Jackson 5 komen voorbij, inclusief 'Thriller', 'Beat It', 'Billie Jean', 'Man in the Mirror' en nog veel meer. Deze Thriller avond wil je niet missen!

10 jaar na zijn plotselinge overlijden wordt Michael Jackson herdacht met een wervelende voorstelling die in Groot-Brittannië lovende recensies kreeg: "Breathtaking" aldus BBC Radio. Gedurende vijf weken komt de Engelse Michael Jackson Tribute naar een select aantal theaters in Nederland en De Purmaryn is er één van!

Een reis langs meer dan 30 jaar van zijn muziek met de grootste hits. Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in een 2 uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop.
Meer info