The Jimi Hendrix Re-Experience

The Jimi Hendrix Re-Experience

Erwin van Ligten Band

Theaterconcert

Prijzen

1e rang: € 24,00
2e rang: € 21,50

Eerbetoon aan iconische gitarist en performer

Jimi Hendrix wordt algemeen gezien als een van de meest toonaangevende gitaristen en performers van de twintigste eeuw. Op 18 september 2020 is het vijftig jaar geleden dat hij veel te jong zijn laatste adem uitblies. De Erwin van Ligten Band brengt daarom samen met een trits aan special guests een eerbetoon aan de iconische muzikant. Erwin van Ligten, een van Nederlands beste gitaristen, brengt met zijn geweldige band zeker geen doorsnee tribute of look-a-like-show; hij vertolkt de nummers met zijn eigen sound en toch onmiskenbaar Hendrix. ‘Purple Haze’, ‘Hey Joe’, ‘Little Wing’, ‘All Along The Watchtower’, ze komen allemaal voorbij, aangevuld met achtergrondverhalen en historische foto- en filmbeelden.

Volkskrant: “Hij heeft zich ontwikkeld tot een van de beste Nederlandse gitaristen, die zelfs niet of nauwelijks onderdoet voor zijn grote helden Jeff Beck en Ry Cooder.”
Meer info

Gitaar en zang: Erwin van Ligten - hammond en zang: Willem Swikker - bas en zang: Lené te Voortwis - drums en zang: Mats Voshol | Special Guest: Jan van der Meij