The BlueBirds

The BlueBirds

Elske DeWall, Krystl & Rachèl Louise

Theaterconcert

Prijzen

1e rang: € 22,50
2e rang: € 20,00

Americana en country songs geïnspireerd door de hitserie 'Nashville'

Nederland is een nieuw trio rijker. Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste americana en country songs. De drie powervrouwen besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor countrymuziek ontdekten. En voilà, de nieuwe formatie The BlueBirds was geboren. Het trio werd meteen goed ontvangen. Ze verkochten de grote zaal van Paradiso in twee dagen uit en de eerste single ‘Nothing On Me’ werd meer dan 1 miljoen keer beluisterd op Spotify.

Geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’ en het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen The BlueBirds in intieme setting hun liedjes. U beleeft een avond country klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. En er is ook eigen werk van The BlueBirds: catchy, driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Drie sterke persoonlijkheden met een eigen sound, vormen een bijzondere eenheid. Laat je verrassen door deze dames met hun muzikaliteit, hun liefde voor muziek, plezier en verhalen.
Meer info

Met: Colin Vermeulen (drums) - Sebastiaan van Olst (bas) - Ocker Gevaerts (gitaar)