The Billy Joel Songbook

The Billy Joel Songbook

Door Elio Pace en band

Theaterconcert

Prijzen

1e rang: € 29,50
2e rang: € 26,00

Just the way you are

'The Billy Joel Songbook' is een 'high energy' theatershow van Elio Pace en zijn band, waarin de grootste hits van Billy Joel centraal staan:  'Uptown Girl', 'Just The Way You Are' en 'My Life', maar ook all-time favorites als 'Scenes From An Italian Restaurant', 'Goodnight Saigon', 'She Is Always A Woman To Me' en natuurlijk 'Piano Man'. Elio Pace vertelt in de show waarom Billy Joel al sinds zijn jeugd zijn grote held is en verweeft zijn eigen geschiedenis naadloos met de grootste hits van deze legendarische hitzanger.

Elio Pace werkte eerder als pianist en muzikaal leider voor de grote musicals op West End. Nadat hij Billy Joel zelf mocht vervangen voor een Amerikaanse tour met de originele Billy Joel touringband, stelde hij in Engeland zijn eigen show samen en al drie jaar lang speelt hij met dit programma voor volle zalen. Nu verovert hij ook Europa en is hij voor het eerst in Nederland te zien en te horen.

De buitenlandse pers schreef over 'The Billy Joel Songbook'
 
"Elio rocks!"
Brian May
 
"Elio is tremendous... I'm a big fan. Music made the old fashioned way... played"
Huey Lewis

“Only Sensational”
Sir Terry Wogan
 
"Elio is a fantastic musician and a great artist in his own right, and I really look forward to working with him again in the future”
Chris De Burgh Meer info