Stefano Keizers

Stefano Keizers

Erg Heel

Cabaret | Uitdagend

Prijzen

1e rang: € 16,50

Genialiteit en gekte liggen dicht bij elkaar!

Tijdens het Amsterdams Kleinkunstfestival liet deze jonge cabaretier complete zalen in verwarring achter en sleepte hij de Wim Sonneveldprijs in de wacht. Nu staat hij in de theaters met zijn eerste avondvullende show, die de gemoederen nog meer zal beroeren. Stefano Keizers ontregelt. In het tv-programma 'De Slimste Mens' ontpopte hij zich tot een wolf in clownskleren en schopte hij het tot de finale. Maar wie is Stefano Keizers? Waar komt hij vandaan? Wat deed hij in een vorig leven? Ieder antwoord levert nieuwe vragen op. Met een brede grijns danst Keizers over alle grenzen heen. Hij charmeert zijn publiek als een ware entertainer, maar wees gewaarschuwd; in 'Erg Heel' is alles misschien mogelijk, maar niets wat het lijkt.

De pers schreef over Erg Heel van Stefano Keizers

"Keizers begeeft zich op het terrein van dwarse theatermakers als Wim. T. Schippers en Micha Wertheim: niets gaat zoals je verwacht, elke theaterconventie wordt binnenstebuiten gekeerd. ~ De Volkskrant (3 sterren)

"Genialiteit en gekte liggen dicht bij elkaar. De eerste avondvullende solovoorstelling van Stefano Keizers, Erg heel, balanceert voortdurend op de dunne grens tussen die twee." en "een beloftevolle nieuwe maker." ~ Theaterkrant (4 sterren)

Stefano Keizers is met zijn programma 'Erg Heel' genomineerd voor de Neerlands Hoop
De jury: “Hier gebeurt iets. Zelfs na afloop - als er al sprake is van een einde - zal ook de meest doorgewinterde toeschouwer hebben gedacht: waar heb ik naar zitten kijken? Duidelijk is dat debutant Stefano Keizers de boel totaal ontregelt en verwart. Onvoorspelbaarheid is zijn grootste troef, en dat maakt het zeer spannend om mee te gaan in zijn gekte. Alles wat hij toevallig met ons wil delen, lijkt op zichzelf te staan, maar keert uiteindelijk allemaal terug en heeft een functie. Met Keizers heeft het cabaret er een nieuwe absurdist bij gekregen.”
Meer info