Soundos

Soundos

Comeback Kid

Cabaret

Prijzen

1e rang: € 19,50

Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin.

You love her or you hate her! Maar niemand kan om haar heen. ‘Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan’ schreef NRC. Dus daar is ze weer: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin. Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram. Finalist van Wie is de mol en Expeditie Robinson. De eerste Nederlandse vrouw met een Netflix Special. Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat ze doet. Vallen en weer opstaan. Altijd. En ze gaat met twee middelvingers in de lucht door het leven.

Na haar door het publiek en de pers hooggewaardeerde voorstelling 'Niets te verliezen' komt Soundos terug naar het theater met Comeback Kid. En geef het maar gewoon toe: You love her!

De pers schreef over haar show over Niets te verliezen:

“Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan (...) Simpelweg te goed.” – NRC ****
“Confrontatiecabaret” – Theaterkrant
“Sterke zelfanalyse” – Het Parool

Hoe ziet uw theaterbezoek eruit?
Vanaf nu werken wij met een coronatoegangsbewijs. Dit is vanuit de overheid verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Met deze maatregelen mogen wij de volledige zaalcapaciteit gebruiken en hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden worden tussen het publiek.