Roué Verveer

Roué Verveer

Zo goed als nieuw

Cabaret | Lachen

Prijzen

1e rang: € 25,00
2e rang: € 22,50

Vlijmscherpe humor en genadeloze zelfspot

Optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch! Roué Verveer is de cabaretier die nergens problemen in ziet, hier grappen over maakt en daar dan elke zaal mee plat speelt. En dat al jaren!
Aankomend seizoen gaat Roué het theater in met zijn negende avondvullende programma dat uiteraard weer bol staat van de grappen. Koop je kaarten en zet je schrap voor vlijmscherpe humor en genadeloze zelfspot! Alvast warmdraaien? Live is natuurlijk veel leuker maar beluister de eerdere shows van Roué op Spotify!

Met voorprogramma
Deze voorstelling bevat een voorprogramma verzorgd door een opkomend cabarettalent! Roué heeft deze cabaretier zelf uitgekozen en hoopt dat u dit leuke extraatje kunt waarderen. Degene die vanavond in het voorprogramma staat is: Hassan El Rahaui.

Hassan El Rahaui is een rijzende ster binnen de Nederlandse comedy-wereld. Met zijn charme en talent won Hassan in 2016 de publieksprijs van het Griffioen/Zuidplein cabaret festival en behaalde in 2018 moeiteloos de finale van Cameretten. Hij werd door de jury omschreven als een goede performer, groot talent en fijne persoonlijkheid. In het rapport stond: “Hij stapt het podium op en is er meteen. De kwaliteit van veel grappen is hoog.”
Volgend seizoen gaat Hassan de theaters in met zijn eerste avondvullende cabaretprogramma. Hierin vertaalt Hassan zijn turbulente leven naar goede verhalen vol scherpe humor. In geuren en kleuren schotelt hij zijn levenservaringen voor met hier en daar een maatschappijkritische noot.
Meer info