Rocky Horror Show

de ROCKY HORROR SHOW

Met Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker e.a.

Musical

Prijzen

1e rang: € 42,50
2e rang: € 40,00

De meest waanzinnige rock-musical waarbij alles weer een keer mag!

De ROCKY HORROR SHOW is een absolute must-see. Een wereldwijd fenomeen genomineerd voor vijf Tony Awards. In deze krankzinnige cultmusical raakt het pas verloofde stel Brad en Janet verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter, zijn gespierde blonde supercreatie Rocky, zijn dienaar Riff-Raff en diens zuster Magenta. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij de seksuele escapades van Frank-N-Furter, Brad, Janet en Rocky vele grenzen doen vervagen. ‘Don’t dream it, be it’.

De eerste musical uit de jaren zestig die toen al stond voor diversiteit en het aandurfde vrije seksualiteit uit te beelden. De show is een hysterische parodie op de klassieke science fiction- en B-horrorfilms en kent een lange traditie van interactie met het publiek, zoals met de wereldvermaarde cult-hit ‘The Time Warp’. Een show waarbij iedereen mee mag doen en alles weer een keer mag!

De hoofdrol is voor Sven Ratzke; een unieke artiest en personality, bejubeld om zijn eigen programma’s zoals ‘Homme Fatale’ en ‘Where are we now’ (met muziek van David Bowie). Producties die ook internationaal zeer succesvol waren. Naast Sven Ratzke ook met musical-vedette Ellen Pieters en de jonge talenten Esmée Dekker en Samir Hassan.

Deze productie kreeg van de Nederlandse pers lovende recensies:

“Heerlijke Rocky Horror- extravaganza dwingt toeschouwer tot volledige overgave”
★★★★ AD

“Geef je over aan het uitbundige cultfeestje dat 'Rocky Horror Show' heet”
★★★★ De Telegraaf

“Sven Ratzke krachtig en komisch”
★★★★ De Volkskrant

“Maffe musical combineert horror met seksuele escapades”
★★★★ NRC

“Ongeremd feestje van buitenaardse freaks” ~ Het Parool

“Heerlijk uitzinnige show”
★★★★ Scenes

“Een must See Musicalklassieker”
★★★★★ Theaterparadijs

Hoe ziet uw theaterbezoek eruit?
Vanaf nu werken wij met een coronatoegangsbewijs. Dit is vanuit de overheid verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Met deze maatregelen mogen wij de volledige zaalcapaciteit gebruiken en hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden worden tussen het publiek.

Script & muziek: Richard O’Brien - cast: Sven Ratzke , Ellen Pieters, Esmée Dekker, Samir Hassan, Yoran de Bont e.a.