Richard Groenendijk

Richard Groenendijk

Om Alles!

Cabaret | Populair

Prijzen

1e rang: € 25,00
2e rang: € 22,00

Richards meest succesvolle cabaretprogramma!

“Richard Groenendijk bewijst met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren”, scheef het AD naar aanleiding van de première van 'Om Alles!'. “Groenendijk heeft het vermogen een zaal te laten bulderen van het lachen”, voegde de Volkskrant eraan toe.

Er bestaat geen twijfel over; 'Om alles!' is het meest succesvolle cabaretprogramma uit het oeuvre van Richard Groenendijk. Lovende recensies en uitverkochte theaters met laaiend enthousiast publiek. Daarom kon een reprise niet uitblijven en tourt hij dit seizoen wederom met deze hit door de vaderlandse theaters.

In 'Om Alles!' zien we Richard van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest adremme kant. Bijna twee uur een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Richard maakt een hoop kabaal, heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet. Zoals het Parool schreef; "Een antiheld met allure!”

Dit seizoen is het uw allerlaatste kans. Zorg er dus voor dat u deze man niet mist. Om Richard Groenendijk. Om z’n verhaal. Om Alles!

Richard Groenendijk is met 'Om Alles!' genomineerd voor de Poelifinario
De jury: “Bij Richard Groenendijk is het drama nooit ver weg. Toch weet hij een heerlijke mix te creëren van een gulle lach en vertedering. Vanuit zijn verontwaardiging en de levensbeschouwing van een nee-denker maar ja-doener neemt hij je mee naar hilarische en ontroerende situaties. Zijn tirades zijn raak, zijn angst om alleen achter te blijven is voelbaar. Zo ook zijn hunkering naar liefde. Het is de kracht van Groenendijk: net als de somberte de overhand lijkt te nemen, breekt de zon door. Hier staat een vakman met een prachtige stem en uitstekende timing.”
Meer info

Regie: Wimie Wilhelm