Purple speelt: 3 Musketiers

3 Musketiers, de musical

Theatergroep Purple

Art Locale | Musical

Prijzen

1e rang: € 23,50
kinderprijs 1e rang: € 18,50
2e rang: € 22,50
kinderprijs 2e rang: € 17,50

Naast de 1e en 2e rangsplaatsen zijn er een aantal Golden Seats. Deze kosten € 24,50 en zijn zowel online als via de kassa te reserveren.

Na het grote succes van musicals als Petticoat, Legally Blonde en Copacabana kruisen de leden van Theatergroep Purple nu de degens in de Stage Entertainment musical ‘3 Musketiers’.

Naar het beroemde boek van Alexandre Dumas, vertelt ‘3 Musketiers’ het verhaal van de jonge edelman d’Artagnan. In Parijs verenigt d’Artagnan zich met de drie musketiers Porthos, Aramis en Athos. Onder het motto ‘één voor allen en allen voor één’ gaan ze de strijd aan met de corrupte kardinaal Richelieu. Op dit avontuurlijk pad strijdt d’Artagnan voor zijn idealen en voor Constance, de liefde van zijn leven.
Regie: Debby Dubbeld - zangrepetitor: Robert Kops - choreografie: Mandy Wognum - vechtchoreografie: Victor Leegwater - muzikale leiding: Edwin Paarlberg -  muziek/Liedteksten van Rob Bolland & Ferdi Bolland - arrangementen/toegevoegde muziek: Paul Bogaev - script/toegevoegde liedteksten: André Breedland

Deze productie is gebaseerd op de oorspronkelijke productie van Stage Entertainment. Theatergroep Purple heeft van Stage Entertainment een amateurlicentie verkregen.