Pip Goes Offline 12+

Pip Goes Offline

Offline Entertainment

Theatershow | Jongeren

Prijzen

1e rang: € 19,50
2e rang: € 17,00

Kun jij het? Offline gaan?

Pip Pellens' carrière is nagenoeg tegelijkertijd begonnen met de carrière van Facebook: 15 jaar geleden. Tijdens deze 15 jaar is de manier van communiceren met elkaar en met het publiek totaal veranderd. Op nummer één van beroepskeuzes van jongeren staat tegenwoordig ‘Vlogger’!

Big Brother houdt ons in de gaten, maar hoe is het zo ver gekomen en waar gaan we precies naartoe? Is het nog wel mogelijk; een leven zonder internet? Voor Pip is daarom nú het moment gekomen om de balans op te maken. Pip zoekt antwoord op de vraag: ‘bestaat er voor mij nog wel een leven zonder mobiele telefoon, sociale media of internet?’ Door met zichzelf het experiment aan te gaan zal zij tijdelijk helemaal offline gaan.

Het resultaat van haar zoektocht is een theatervoorstelling met daarin haar ervaringen en haar persoonlijke verhaal, op geheel eigen wijze en in stijl gepresenteerd. In ‘Pip Goes Offline’ nodigt Pip je uit om je telefoon af te geven in de garderobe (niet verplicht!) en anderhalf uur lang offline te gaan. In taal, zang en dans én met muzikale verrassingen neemt ze je mee aan de hand en laat ze zien dat een leven zonder mobiele telefoon, social media en internet ook een optie is.

Voor heel even dan...

En O ja, Pip gaat ook nog 30 keer een bal hooghouden!

Bekijk hier een radio uitzending over haar theatershow: https://www.100p.nl/audio/pip-pellens-ging-twee-weken-zonder-telefoon-door-het-leven

Regie: Pim Vosmaer