Pip en Pelle 4+

Pip en Pelle 4+

Chaos in het sprookjesbos!

Familievoorstelling | Musical

Prijzen

Het belooft nu al de leukste dag van het jaar te worden, want Pip en Pelle komen naar je toe dit theaterseizoen! Samen met hun trouwe en knotsgekke vriend Arie de Postbode zullen ze de zaal op zijn kop. Zoals altijd brengt het bekende duo een interactieve kinderkomedie voor alle leeftijden. De voorstelling zit vol met elementen die je van een goede komedie gewend bent; bizarre wendingen, heel veel chaos en vooral heel veel hilariteit! Als Pip & Pelle een sprookjesachtige opdracht krijgen, begint de verwarring en is de chaos compleet! Rondvliegende veren, dansende boerderijdieren, huppelende prinsessen, mysterieuze fakirs, kabouters die door de lucht vliegen, maffe buikdanseressen, zingende heksen, domme boeven, misverstanden, gekke capriolen, veel liedjes en vooral heel veel humor!

Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een doldwaze komedie, die onvergetelijk is voor jong en oud! En het allerleukste is misschien wel, dat de kinderen verkleed mogen komen als hun favoriete sprookjesfiguur.

Cast: Onno Innemee, Ydwer Bosma, Sacha van Blokland, Dennis Burgers Creatives: Rogier in ’t Hout (regie), Jaco van der Steen (muziek) en Ydwer Bosma (tekst en muziek)