Pijnstillers 12+

Pijnstillers 12+

Naar het boek van Carry Slee

Musical | Kindertheater

Prijzen

1e rang: € 21,00
2e rang: € 18,50

Feest het leven zolang het duurt

‘Pijnstillers’ van Carry Slee gaat over Casper. Zijn moeder heeft hem in haar eentje opgevoed. Er is wel een vader maar die heeft hij nooit gezien. Op een kwade dag krijgt zij het bericht dat ze kanker heeft en dat ze niet verder behandeld kan worden. Vanaf dat moment staat het leven van de jonge tiener helemaal op z’n kop. En er was al zoveel aan de hand. Zijn beste vriendin zoent met een jongen van wie de ouders niet uit Nederland komen en dat mag haar vader niet weten... dus liegt ze dat ze iets met Casper heeft. En Casper zelf heeft weer vlinders van dat meisje, die net zo van muziek houdt als hij.

Na ‘Afblijven’, ‘Spijt’ en ‘Razend’ maakt Homemade Productions opnieuw een opwindende musical over moeilijke thema’s als doodgaan en liefde, de hechte band tussen moeder en zoon en over nieuwe ontmoetingen en het zwaarste thema, afscheid. Maar toch vooral over die eindeloze energie die je voelt als je het leven viert zolang het leven duurt.

Dans mee!
In de voorstelling zit het nummer 'Simpele Liefde' en na het slotapplaus kunnen jullie meedansen in dat lied. Moet je wel de choreo instuderen... maar vrees het niet... we hebben een speciale instructievideo. Het enige dat je nu hoeft te doen, is je opgeven. Dat kan via deze link: https://homemadeproductions.typeform.com/to/A74TtN
En je hebt natuurlijk een kaartje voor de voorstelling nodig.

Cast: Alexandra Alphenaar, Mitch Wolterink, Ridder van Kooten e.a.