Petra Berger & Amici

Petra Berger & Amici

PASSIONE ITALIANA

Theaterconcert

Prijzen

1e rang: € 22,00
2e rang: € 19,00

Beleef het betoverende Italië van Petra Berger

De zangeres met de kristalheldere stem zong al vaak in het Italiaans en wisselt klassiek repertoire moeiteloos af met lichte muziek. Voor de gelegenheid wijdt ze een heel programma en cd aan Italiaanse aria’s, pophits, filmmuziek en eigen repertoire. Van Puccini tot Bocelli en van Caccini tot Cocciante. Grote klassiekers zoals 'O Mio Babbino Caro' en 'Caruso', hits en duetten uit de popmuziek zoals 'La Solitudine' en 'Vivo per lei', cross-overnummers zoals 'Spente le Stelle' en 'Con te Partiro', prachtige werken van Ennio Morricone en eigen repertoire zoals 'Terra Promessa'.

Ze wordt begeleid door een live band met Italiaanse musici, onder wie zanger, pianist en chef-kok Alessandro Neri. Vol vuur vertelt hij over de Italiaanse keuken en haar tradities.

Petra Berger is een crowdfunding actie gestart om een orkestraal cross-over album op te nemen voor Passione Italiana

"Ik koester al jaren een groot verlangen. Een wens om een nieuw album op te nemen in de cross-over stijl zoals mijn eerste album 'Eternal Woman'. Zonder platenmaatschappij is het alleen niet zo eenvoudig om zo'n orkestraal album te financieren. En daardoor is het lange tijd slechts bij een verlangen gebleven.
Tot dit moment.
Ik wil proberen om mijn droomalbum te gaan realiseren met de steun van de mensen die ik de afgelopen jaren heb mogen ontvangen bij mijn concerten; de fans die mij al die jaren trouw zijn gebleven.

Hoe?
Ik ben een crowdfunding campagne gestart op de betrouwbare site van het platform 'Voordekunst'.
Op dit platform kun je een bedrag doneren vanaf 10 euro om mij te helpen dit album mogelijk te maken. U krijgt daar uiteraard ook iets voor terug. U kunt bijvoorbeeld alvast de nieuwe CD bestellen, een uitnodiging ontvangen voor de exclusieve CD presentatie met een optreden, of meedoen aan een zangworkshop.
Voor alle mogelijkheden en voorwaarden kunt u
Meer info