Patrick Laureij

Patrick Laureij

Nederlands Hoop

Cabaret | Populair

Prijzen

1e rang: € 23,00
2e rang: € 20,00

Let op: de verkoop van deze voorstelling is in december 2018 gestart, er zijn dus nog maar enkele kaarten beschikbaar.

Patrick Laureij – je weet misschien wel, die Knotmaestro uit Rotterdam – laat in een bescheiden berichtje weten dat hij het tof vindt als u langs komt bij zijn tweede avondvullende programma. De titel daarvan is minder bescheiden, maar getuigt wel van (zelf)inzicht. Nederlands Hoop, en dat is-ie. “Een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen”, schreef de Volkskrant in een viersterrenrecensie over zijn vorige programma ‘Dekking hoog’. De Telegraaf vulde aan: “Deze comedian is een ruwe diamant waar je zeker niet teveel de scherpe randjes van moet wegslijpen.” Hoeveel karaats dat is, zal hij deze keer – met de geslepenheid van straatjong – laten zien.

Deze voorstelling is in december 2018 in de verkoop gegaan.

De Volkskrant **** over ‘Dekking hoog’:
“Patrick Laureij blijkt een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen. (…)
Hier staat een fijnbesnaarde stand-upcomedian met originele invalshoeken. (…) Het is geraffineerde comedy en ontroering ineen.”


Het Parool *** over ‘Dekking hoog’:
“Dit debuutprogramma is een mozaïek van waarnemingen en gedachten zoals je het niet vaak ziet. (…) Laureij is een stoere gozer die zijn ongemakkelijke verhouding tot zachtheid en gevoelens graag uitbuit.”

NRC Handelsblad *** over ‘Dekking hoog’:
“Laureij weet zijn verhalen schilderachtig op te dissen, met komische hyperbolen en de logica van iemand die op straat heeft geleerd te overleven. De onderdrukte agressie die daar doorheen schemert, schept spanning. (…) Dit is een programma als kennismaking met een nieuw talent.”

De Telegraaf *** over ‘Dekking hoog’:
“Hij laveert voortdurend tussen zijn harde en meer kwetsbare kant. Deze comedian is een ruwe diamant waar je zeker niet teveel de scherpe randjes van moet wegslijpen.”