Onder Vrouwen

Onder Vrouwen

Eindelijk feest!

Theatershow | Toneel | Cabaret | Lachen

Prijzen

1e rang: € 25,00
2e rang: € 22,00

Met veel bier en sigaretten. En livemuziek van ‘De Mannen’.

Wimie Wilhelm, Margôt Ros en Bodil de la Parra zijn terug met ONDER VROUWEN - Eindelijk Feest! Dit keer met Bas Hoeflaak.

In hun eerdere voorstellingen Onder Vrouwen I & II namen zij elkaar flink de maat. Snakkend naar bier en sigaretten gaven ze elkaar een lesje ‘bevalling’ ten beste en probeerden ze alle standjes van de kamasutra op elkaar uit.

Niet te beroerd elkaar een one night stand te bezorgen gaan ze door, want het is eindelijk feest. Hun kinderen zijn het huis uit. En hun mannen trouwens ook.
Maar wordt het niet eens tijd om het leven anders in te richten? Het over een hele andere boeg te gooien? Want ze zitten nog steeds in het café.
Dan komt Ex op de proppen. Sinds het uit is met zijn jonge vriendin, doet hij verwoede pogingen weer terug te komen. Of hij zolang in het tuinhuis mag? Dat komt goed uit. Kan hij mooi de oude moeder drie keer per dag omdraaien. Wie weet is hij nog wel in voor een trio, al dan niet met een van zijn knappe collega’s.

Onder het motto ’het leven moet gevierd’ wordt menig liefdesduet gezongen. Oud zeer komt voorbij en mooie momenten worden herbeleefd. Er kan altijd worden meegezongen. En gedanst. En geneukt. De vriendinnen blijven vriendinnen. Tenminste zo lijkt het. Want alles kan kapot.

Met veel bier en sigaretten. En livemuziek van ‘De Mannen’.

Van en met Wimie Wilhelm, Margôt Ros, Bodil de la Parra en Bas Hoeflaak.