NKT theaterschool

NKT theaterschool 8+

Een dag vol leven!

Art Locale | Musical | Kindertheater

Prijzen

1e rang: € 19,50

Een dag vol leven!

De zon komt op en de vogels gaan zingen. Een nieuwe dag is begonnen. Een dag vol nieuwe dromen en nieuwe kansen. In een dag zit vierentwintig uur. In een dag groei je langzaam op en ervaar je het leven allemaal op een andere manier.

In de themavoorstelling ‘Een dag vol leven!’ volgen we een jongen en een meisje die binnen een dag opgroeien van kind naar jong volwassen. Een groeispurt met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Waar ze in de ochtend nog kind zijn en kunnen spelen, staat de wereld van de school met al zijn regels en structuur rond het lunchuur al op de stoep. Tegen de avond zijn ze afgestudeerd en staan ze aan de rand van een nieuwe wereld: die van de volwassenen.

Met de voorstelling ‘Een dag vol leven!’ maakt de NKT Theaterschool een uitstapje naar een ‘ander soort’ voorstelling. Dit keer geen musical maar een themavoorstelling, geen doorlopend verhaal, maar losse scènes, mooie liedjes, bijzondere muziek en spannende beelden. De voorstelling werd bedacht en gemaakt door de docenten van de NKT Theaterschool onder leiding van artistiek leider Jeroen Man. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

De voorstelling is te zien op:

Donderdag 5 juli om 19.30 uur (Cast Rood)
Vrijdag 6 juli om 19.30 uur (Cast Blauw)
Zaterdag 7 juli om 14.00 (Cast Blauw) en 19.30 uur (Cast Rood)
Zondag 8 juli om 11.00 (Cast Blauw) en 15.00 uur (Cast Rood)
Meer info