NKT Theaterschool & Stedelijk Orkest Purmerend

Kerstman kwijt! – Purmerendse Kerstshow

NKT Theaterschool & Stedelijk Orkest Purmerend

Art Locale

Prijzen

1e rang: € 17,50
1e rang jeugdprijs: € 15,00

Zes voorstellingen in de drie dagen tussen kerst en oud & nieuw.

Hohoho! Dat was me het kerstfeest wel! Op de Noordpool staan mevrouw Santa en tientallen kerstelfjes vol verwachting te wachten op de thuiskomst van de Kerstman na een geweldige Kerst. Maar waar blijft hij toch? De Kerstman is verdwenen en dus wordt de hulp van een aantal kerstengelen ingeschakeld. Want als hij niet thuiskomt, is er vast iets ergs gebeurd. En dan kan het nieuwe jaar niet beginnen! Ineens blijkt niet iedereen van het kerstfeest te houden. Er zijn zelfs heel veel mensen die er alles aan willen doen om kerst en het kerstgevoel voor altijd af te schaffen. Hebben zij iets te maken met de verdwijning van de kerstman? En hoe kunnen we hem terugvinden en de jaarwisseling redden?

De NKT Theaterschool, het Stedelijk Orkest Purmerend en Theater de Purmaryn presenteren de eerste Purmerendse Kerstshow ooit! Zes voorstellingen in de drie dagen tussen kerst en oud & nieuw. Een heerlijk uitje voor jong en oud. Tientallen leerlingen van het NKT, enkele Purmerendse gastacteurs en ruim 60 muzikanten van het Stedelijk Orkest Purmerend zingen, dansen en spelen de sterren van de hemel in deze speciaal gemaakte musical.

Tekst en regie zijn in handen van Jeroen Man, artistiek leider van de NKT Theaterschool. De muziek wordt gecomponeerd en gearrangeerd door Edwin Paarlberg. Henk Ummels dirigeert het Stedelijk Orkest Purmerend.

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Holland en de gemeente Purmerend.