Niki Jacobs

Niki Jacobs

Van Cohen tot Winehouse

Theaterconcert | Ontroerend

Prijzen

1e rang: € 19,00

Een ode aan Joodse popiconen

Met haar fluwelen zangstem heeft Niki Jacobs inmiddels niet alleen heel Europa maar ook de Verenigde Staten veroverd. Ze is vooral bekend om de originele en diep doorvoelde prachtige interpretaties die ze samen met haar akoestische ensemble aan de muziek weet te geven. In haar nieuwe programma brengt ze een ode aan de Joodse singer-songwriters en popiconen van deze eeuw. Niki steekt al haar favoriete pophits in een nieuwe Jiddische jas, nummers van Leonard Cohen, Bob Dylan, Paul Simon, Billy Joel maar ook Beck, Kiss en Amy Winehouse. In sprankelende en vernieuwende, sfeervolle versies zoals alleen Niki Jacobs en haar musici die weten neer te zetten.

“… o zo indringend” ~ De Volkskrant ★★★★

Niki Jacobs (1978) zingt al meer dan tien jaar. Vanuit haar klassieke vocale scholing heeft Niki Jacobs zich aanvankelijk gespecialiseerd in het zingen van Jiddische liederen. Zij studeerde aan het conservatorium, en daarnaast in London en New York. Niki Jacobs is een begaafd vertolker van Jiddische liederen en wordt gezien als één van de beste zangeressen van dit moment.
Meer info

Zang & gitaar: Niki Jacobs - accordeon & piano: Pieter Jan Cramer van den Bogaart - cello: Emile Visser - banjo, mandoline, gitaar, zang: Hubby Jenkins - contrabas: Jason Sypher