Meisjes van 60

Meisjes van 60

Lana Wolf en band

Theaterconcert | Populair

Prijzen

1e rang: € 23,50

Een trip down memory lane, in een modern jasje

Een muzikale greep uit de onuitputtelijke collectie van succesvolle zangeressen uit de jaren ’70 en ’80. Denk aan Dusty Springfield, Janis Joplin, Barbra Streisand, Bonnie Raitt, Chi Coltrane, Carole King, Linda Ronstadt, Gladys Knight en Melissa Etheridge.
Leadzangeres en frontvrouw Lana Wolf: "Nog steeds ruik, voel en hoor ik de jaren ‘70 en ‘80, als ik ergens de klanken hoor van de ‘Meisjes van 60’. Terwijl ik de kinderen buiten hoorde spelen, zonderde ik mij af, op mijn slaapkamertje, om als meisje van een jaar of acht, te luisteren naar de fenomenaal goede zangeressen uit die tijd. Tot op de dag van vandaag, staat de tijd stil, als ik deze, inmiddels meisjes van 60+, hoor zingen. In mijn hoofd zijn ze geen dag ouder geworden."

In deze show neemt Lana Wolf je mee, naar haar slaapkamer met het oranje pick-upje. Samen met de fantastische band, onder leiding van Will Nuruwe, belooft zangeres Lana Wolf een onvergetelijke ‘feel-good’ show. Een gegarandeerde trip down memory lane, in een modern jasje.