Max Tak 5+

Max Tak 5+

Het best bewaarde geluid ter wereld

Kindertheater | Uitdagend

Prijzen

1e rang: € 12,50
1e rang jeugdprijs: € 10,00

Muziektheater vol doorgedraaide geluiden en mensen

Een grappige voorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar, boordevol slapstick, (live) muziek en geluiden die de weg kwijt zijn. (geluidsontwerp is van de bekende geluidskunstenaar Wim Conradi). MaxTak laat kinderen en ouders kennis maken met verschillende soorten live muziek en vertelt daarnaast ook de belangrijke verhalen van nu.

De vader van X en Y (Xantippe en Ysbrandt) was een uitvinder met een missie: hij wilde in het Guinessbook of Records komen als De Man die Alle Geluiden Ter Wereld heeft Gevangen. Helaas is hij bij het opnemen van zijn laatste geluid (een etende krokodil) overleden. Nu werken X en Y dag en nacht door om het Ultieme GeluidsArchief van hun vader alsnog af te krijgen (en stiekem ook om zelf een beetje beroemd te worden). Vanuit de hele wereld ontvangen ze geluidspakketten. Van tropische vogels met de hik tot het geluid van een zingende ijsschots in Alaska, alles moet op alfabetische volgorde voor de jury komt. Terwijl de stress oploopt komt er een pakket binnen waar geen geluid in zit, maar een meisje. Wie is zij? En waarom klinkt alles opeens zo vreemd?
Meer info

Spel & zang: Luca Bryssinck, Roos van Erkel, Remco Sietsema | regie: Marije Gubbels | tekst: Sanne Schuhmacher | geluidsontwerp: Wim Conradi | muziek: Remco Sietsema