Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts

Getekend

Cabaret

Prijzen

1e rang: € 24,00
2e rang: € 21,00

"Vol wonderbaarlijke observaties en gebeurtenissen die de cabaretier allemaal smakelijk verwoordt." ~ de Telegraaf

Marc-Marie put voor dit programma uit een eindeloze bron van nieuw materiaal. Hij gebruikt alles wat hij meemaakt om er iets scherps of grappigs over te zeggen; van het boek van een opruimgoeroe tot zijn ervaringen in de Nederlandse horeca als hij op tour is. Het publiek is als was in zijn handen en wordt als vanouds meegevoerd in zijn wonderbaarlijke observaties en gebeurtenissen. De verhalen worden ingeleid door dingen die hij zou willen veranderen aan zichzelf. Wat doe je als je liever iemand anders was geweest, en als degene in wier ogen jij geliefd was, er niet meer is?

'Getekend' is een persoonlijk programma dat drijft op emotie. Marc-Marie is misschien niet geworden wie hij het liefst had willen zijn. Maar zijn eerlijkheid en kwetsbaarheid zorgen er voor dat het publiek hem omarmt.

De Telegraaf schreef over 'Getekend' van Marc-Marie Huijbregts:

“Huijbregts is een heerlijke verteller voor wie houdt van zijn spreekstijl met onafgemaakte zinnen, zijpaadjes en verrassende wendingen. (…) Getekend zit vol wonderbaarlijke observaties en gebeurtenissen die de cabaretier allemaal smakelijk verwoordt."